OM

#Hair & wellness er en frisørsalong i Bergen sentrum. Vi tilbyr en behagelig opplevelse blant hyggelige ansatte og flott lokalet. Hos #Hair & wellness, prioriteres du som kunde. Vi ønsker å skape et godt nettverk med våre kunder.

Vi startet bedriften i 2018 og ønsker å gi våre kunder kvalitetsprodukter, samt personlig service. Vårt ønske er at du skal føle deg flott og fresh etter et besøk hos oss!


ANSATTE

Anne Christine Dahl

Senior Stylist med svennebrev.
Anne har lang erfaring i frisørfaget og er også utdannet colormaster og sjef hos #Hair & wellness. 

Sandra Lelles Gnatt

Senior Stylist med svennebrev.

Sandra har lang erfaring i frisørfaget og er i tillegg utdannet makeup stylist. Hun er også lærer hos FO i Bergen og har tatt kurs i LVL-vippeløft. I tillegg er Sandra brudespesialist på salongen.

Ina Coucheron

Senior Stylist med svennebrev.
Ina er også utdannet colormaster og utfører extensions. Ina har vært med på mange forskjellige oppdrag hvor hun både har vært stylist for statistene i filmen Krigsseilerne, og for artisten Kygo. 

Beate Mongstad

Senior Stylist med svennebrev.
Beate har lang erfaring i frisørfaget og er utdannet makeup artist. Når du kommer til Beate møter du en rolig og glad jente som alltid streber etter perfeksjonisme. 

Gyrid Kristine Dahl

Gyrid er Senior Stylist hos #Hair. Hun har tatt kurs i brynstyling og LVL-vippeløft. Gyrid er en sprudlende og glad person som er lett å snakke med. 

Christine Roksvåg

Christine er Junior Stylist hos #Hair. Hun har stor interesse i både hår og sminke og har vært med i og vunnet flere konkurranser innenfor dette. Christine er en sprudlende og sosial jente som kommer godt overens med alle hun møter.

Isabell Pisani

Isabell er lærling hos #Hair og har stor interesse innenfor både hår og sminke. Isabell er på god vei til å bli en strålende frisør og har tilegnet seg stor kompetanse allerede.

Tone Anett Kvellestad Skudalsnes

Tone Anett er lærling hos #Hair. Med mye engasjement og ønske om å lære er Tone Anett en ivrig lærling som jobber hardt for å nå sine mål. 

Martine Berg

Martine er lærling hos #Hair.