OM

#Hair & wellness er en frisørsalong i Bergen sentrum. Vi tilbyr en behagelig opplevelse blant hyggelige ansatte og flott lokalet. Hos #Hair & wellness prioriteres du som kunde.

Vi startet bedriften i 2018 og ønsker å gi våre kunder kvalitetsprodukter, samt personlig service. Vårt ønske er at du skal føle deg flott og fresh etter et besøk hos oss!


ANSATTE

Anne Christine Dahl

Anne er sjef og senior stylist med svennebrev hos Hashtag Hair & wellness.
Hun har lang erfaring i frisørfaget og er i tillegg utdannet colormaster. Hun åpnet salongen #Hair & wellness i 2018. Ferdigutdannet frisør i 1988. 

Sandra Lelles Gnatt

Sandra er senior stylist med svennebrev. Hun er også utdannet makeup stylist, og lærer hos FO i Bergen. I tillegg har hun tatt kurs i LVL-vippeløft og er brudespesialist på salongen. Sandra ble ferdigutdannet i 2006.

Beate Mongstad

Beate er senior stylist med svennebrev.
Hun er i tillegg utdannet makeup artist. Når du kommer til Beate møter du en rolig og glad jente som alltid streber etter perfeksjonisme. Beate ble ferdigutdannet frisør i 2010.

Ina Coucheron

Ina er senior stylist med svennebrev.
Hun er i tillegg utdannet colormaster og utfører extensions. Ina har vært med på mange forskjellige oppdrag og vært vært stylist for statistene i filmen Krigsseilerne, samt for artisten Kygo. Ina ble ferdig utdannet frisør i 2016.

Isabell Pisani

Isabell er senior stylist hos Hashtag Hair & wellness. Hun har stor interesse innenfor både hår og sminke og har vært med i flere konkurranser innenfor dette. Isabell er en smilende og glad jente som allerede har tilegnet seg stor kompetanse innenfor feltet. Hun ble ferdig utdannet frisør i 2022. 

Tone Anett Kvellestad Skudalsnes

Tone Anett har fullført utdannelsen sin og bestått svenneprøven med glans. Hun jobber nå som junior stylist hos oss.

Camilla

Junior stylist Camilla er helt på slutten av læretiden sin og har utviklet gode ferdigheter i faget. Hun er nå junior stylist hos oss.