OM

#Hair & wellness er en frisørsalong i Bergen sentrum. Vi tilbyr en behagelig opplevelse blant hyggelige ansatte og flott lokalet. Hos #Hair & wellness prioriteres du som kunde.

Vi startet bedriften i 2018 og ønsker å gi våre kunder kvalitetsprodukter, samt personlig service. Vårt ønske er at du skal føle deg flott og fresh etter et besøk hos oss!


ANSATTE

Anne Christine Dahl

Anne er sjef og senior stylist med svennebrev hos Hashtag Hair & wellness.
Hun har lang erfaring i frisørfaget og er i tillegg utdannet colormaster. Hun åpnet salongen #Hair & wellness i 2018. Ferdigutdannet frisør i 1988. 

Sandra Lelles Gnatt

Sandra er senior stylist med svennebrev. Hun er også utdannet makeup stylist, og lærer hos FO i Bergen. I tillegg har hun tatt kurs i LVL-vippeløft og er brudespesialist på salongen. Sandra ble ferdigutdannet i 2006.

Beate Mongstad

Beate er senior stylist med svennebrev.
Hun er i tillegg utdannet makeup artist. Når du kommer til Beate møter du en rolig og glad jente som alltid streber etter perfeksjonisme. Beate ble ferdigutdannet frisør i 2010.

Ina Coucheron

Ina er senior stylist med svennebrev.
Hun er i tillegg utdannet colormaster og utfører extensions. Ina har vært med på mange forskjellige oppdrag og vært vært stylist for statistene i filmen Krigsseilerne, samt for artisten Kygo. Ina ble ferdig utdannet frisør i 2016.

Christine Roksvåg

Christine er senior stylist hos Hashtag Hair & wellness. Hun har stor interesse for både hår og sminke, og har vært med i og vunnet flere konkurranser innenfor dette. Christine er en sprudlende og sosial jente som kommer godt overens med alle hun møter. Hun ble ferdig utdannet frisør i 2022.

Isabell Pisani

Isabell er senior stylist hos Hashtag Hair & wellness. Hun har stor interesse innenfor både hår og sminke og har vært med i flere konkurranser innenfor dette. Isabell er en smilende og glad jente som allerede har tilegnet seg stor kompetanse innenfor feltet. Hun ble ferdig utdannet frisør i 2022. 

Tone Anett Kvellestad Skudalsnes

Tone Anett er junior stylist/lærling hos Hashtag Hair & wellness. Med mye engasjement og ønske om å lære er Tone Anett en ivrig lærling som jobber hardt for å nå sine mål. Hun startet sin læretid i 2021.

Martine Berg

Martine er junior stylist/lærling hos Hashtag Hair & wellness. Hun er en blid og hyggelig jente som tar godt vare på kundene sine. Martine startet sin læretid i 2021. 

Camilla

Camilla er lærling hos Hashtag Hair & wellness. Selv om hun enda er i startfasen av sin læretid har hun god kontroll på farge kombinasjoner og viser stor interesse for faget. Camilla startet sin læretid i 2022.